085-3035966
skip to Main Content

Laat uw auto nabij Aerdenhout poetsen en polijsten

Schakel vanuit Aerdenhout Showroomstaat in als u uw auto wilt laten poetsen door een vakkundig autopoetsbedrijf. Als u ons inschakelt voor de schoonmaak van uw auto, dan poetsen en polijsten wij deze tot wij uw auto weer in showroomstaat hebben gekregen. Voor het schoonmaken van uw auto gebruiken wij kwalitatief hoogstaande schoonmaakmiddelen, de beste reinigingsmaterialen en de nieuwste reinigingstechnieken. Ook letten wij er nauwkeurig op dat er geen beschadigingen ontstaan als wij uw auto schoonmaken. Kortom, laat ons uw auto uit Aerdenhout weer in showroomstaat opleveren.

Ontdek de werkwijze van ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Onze ervaring hebben we opgedaan toen we nog een klein bedrijf in schoonmaak en schadeherstel waren. In Velsen-Noord verrichten wij diensten in het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s van particulieren en bedrijven. Hiervoor gebruiken we onder andere de ingenieuze machines van Riwax Nederland en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op waterbasis. Uw auto uit Aerdenhout wordt in onze werkplaats onder handen genomen door onze optimaal geschoolde en klantvriendelijke werknemers. Dankzij deze professionele aanpak kunnen wij continuïteit en kwaliteit waarborgen.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Aerdenhout

Zo poetsen en polijsten wij uw auto nabij Aerdenhout

Wij bezuinigen niet op tijd en energie als wij een auto mogen schoonmaken, poetsen en polijsten. Op die manier kunnen we elke auto in showroomstaat opleveren. Twijfelt u over de kosten die u kwijt bent aan de schoonmaak van uw auto? Beschouw deze dan als een slimme investering.

De waarde van uw auto verhoogt namelijk enorm als laatstgenoemde in showroomstaat is gebracht! Schakel ons autopoetsbedrijf in als het tijd is voor een volledige auto schoonmaak. Wij bieden namelijk een All-In pakket aan. Vraag ons ook naar onze gratis haal- en brengservice en 24/7 bereikbaarheid. Dankzij deze extra service kan ons autopoetsbedrijf uw auto uit Aerdenhout ook met spoed poetsen, polijsten en schoonmaken.

Schakel onze bandenservice in

Bij onze bandenservice in de buurt van Aerdenhout is het geen probleem wanneer u zelf de banden al in huis heeft. Kom langs bij onze bandenservice en onze monteurs monteren de banden voor u op uw auto. Ook voor wanneer u uw zomer- of winterbanden wilt omwisselen kunt u langskomen. Onze specialisten staan voor u klaar. Dat is wat wij noemen; bandenservice!

Benader ons voor een auto schoonmaak nabij Aerdenhout

Laat ons vandaag nog weten wanneer wij uw auto uit Aerdenhout mogen schoonmaken, poetsen en polijsten. Ons autopoetsbedrijf is graag uw professionele partner als u zoekt naar een specialist in auto schoonmaak. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-3035966 of stuur uw vraag of verzoek naar info@showroomstaat.nl. Als wij uw auto uit Aerdenhout mogen poetsen en polijsten dan ontvangt u deze daarna in showroomstaat retour!

Goede dienstverlening Showroomstaat Aerndenhout

Back To Top