085-3035966
skip to Main Content

Kies voor ons autopoetsbedrijf in Alkmaar

Bent u in de omgeving van Alkmaar op zoek naar een professioneel autopoetsbedrijf? Bij Showroomstaat bent u aan het juiste adres. Wij staan erom bekend dat wij met de hoogst mogelijke zorg uw auto reinigen. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk en maken alleen gebruik van materialen van de beste merken. Met de juiste schoonmaakproducten en reinigingstechnieken wordt uw auto glanzend schoon, zonder dat u zich druk hoeft te maken om beschadigingen. Wilt u ook uw auto laten poetsen door een professional? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak vanuit Alkmaar. Of breng uw auto langs op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00. Wij brengen uw auto dan weer in showroomstaat.

Het ontstaan van ons autopoetsbedrijf

Wij zijn wij precies? Het bedrijf Showroomstaat is begonnen als klein bedrijf en is al snel uitgegroeid tot een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Het bedrijf is gevestigd in Velsen-Noord en is de eerste in zijn soort in Noord-Holland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedienen van bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een bedrijf dat auto’s op een hoge kwaliteit kan wassen, poetsen en reinigen. Het reinigen en poetsen van uw auto gebeurt door vriendelijk personeel dat professioneel geschoold is. Met onze hulp wordt uw auto in Alkmaar weer in showroomstaat gebracht!

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Alkmaar

Hoe wij uw auto poetsen, polijsten en schoonmaken

Het is een tijdrovende klus om een voertuig weer in showroomstaat te brengen. Om uw auto optimaal te reinigen, polijsten en poetsen, maken wij gebruik van de juiste reinigingsmiddelen, materialen en machines. De machines die wij gebruiken zijn van Riwax Nederland.

Met deze betrouwbare machines en middelen kunnen wij de kwaliteit en continuïteit van onze diensten waarborgen. De producten die wij gebruiken zijn op waterbasis en speciaal vervaardigd in Oostenrijk.

De beste bandenservice in de buurt van Alkmaar

U bent op zoek naar een autogarage die de banden op uw auto kan omwisselen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de juiste gereedschap klaar liggen om uw auto te voorzien van zomer- of winterbanden. Wij bieden de bandenservice die uw auto verdient.

Geniet van de voordelen van ons autopoetsbedrijf in Alkmaar

Waarom zou u in Alkmaar ervoor kiezen om uw auto te laten poetsen, polijsten of schoonmaken door Showroomstaat? Wij hebben onze voordelen voor u op een rij gezet:

  • Wij zijn RDW erkend
  • Wij bieden een 24/7 service
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd
  • Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • U kunt wachten in onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien

Neem contact met ons op vanuit Alkmaar

Wenst u in Alkmaar de hulp van een professioneel autopoetsbedrijf? Wij verzorgen graag de grondige auto schoonmaak. Neem contact met ons op en maak een afspraak door te bellen naar 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Wij horen dan graag hoe u uw auto wilt laten poetsen, polijsten of schoonmaken in Alkmaar.

Goede dienstverlening Showroomstaat Alkmaar

Back To Top