085-3035966
skip to Main Content

Uw auto laten poetsen door Showroomstaat

Wilt u graag op een professionele manier uw auto laten poetsen? Dan bent u bij Showroomstaat aan het juiste adres. U kunt bij ons autopoetsbedrijf terecht wanneer u uw auto weer naar showroomstaat terug wilt brengen. Om dit te verwezenlijken, gebruiken wij alleen de beste middelen, technieken en machines. De schoonmaak van uw auto wordt uitgevoerd door kundig personeel. Op deze manier laten wij uw auto blinken als vanouds. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor hulp. Heeft uw auto ook behoefte aan een grondige schoonmaakbeurt? Kom dan op maandag tot en met vrijdag langs tussen 9:00 en 17:00 om uw auto te laten poetsen. Of maak een afspraak voor de zaterdag of zondag.

Meer informatie over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is een snel groeiend bedrijf dat ooit begon als klein bedrijf. Inmiddels is het uitgegroeid tot een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Het is gevestigd in Velsen-Noord en is in Noord-Holland de eerste in deze tak van de schoonmaakbranche. Bij ons kunt u uw auto laten schoonmaken, poetsen, maar ook laten polijsten. In onze werkplaats vindt u goed opgeleide vakmensen die precies weten waar ze mee bezig zijn. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Zo poetsen wij uw auto optimaal

Wij willen op een efficiënte en vakkundige manier uw auto weer in showroomstaat terugbrengen. Op dit te kunnen realiseren, zetten wij verschillende middelen, technieken en machines in. Met de machines van Riwax Nederland polijsten en waxen wij uw auto op de juiste manier. Ook qua poetsmiddelen gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit. De producten zijn speciaal ontwikkeld in Oostenrijk. Zo kunnen wij een optimaal resultaat verwezenlijken.

Wij poetsen uw auto en u profiteer van de volgende voordelen

Wilt u ook uw auto laten poetsen door onze professionals? Bij ons kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wij:

  • Zijn RDW erkend
  • Bieden een 24/7 service
  • Bieden scherp geprijsde diensten
  • Gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • Zijn klaar terwijl u wacht in onze fijne wachtruimte

auto laten poetsen

Neem contact met ons op

Wenst u uw auto te laten poetsen door een professional? Wij staan graag voor u klaar. Geef uw wensen aan ons door en maak een afspraak door te bellen naar 085-3035966. Mailen kan via info@showroomstaat.nl. U kunt dan uw auto laten poetsen door een van onze vakmensen.

Back To Top