085-3035966
skip to Main Content

Laat uw auto uitvoerig schoonmaken

Is het tijd voor een grondige auto schoonmaak? Maak dan een afspraak met Showroomstaat. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig schoonmaken van voertuigen. Hierbij laten we alle benodigde stappen aan bod komen. Van poetsen tot polijsten. Ook richten wij ons niet alleen op de buitenkant van uw auto, maar ook op de binnenkant. Op die manier bent u verzekerd van een complete schoonmaak. Wilt u kennismaken met deze allround specialist in het schoonmaken van auto’s? Maak direct een afspraak met ons voor een grondige auto schoonmaak.

Ontdek waar onze schoonmaak uit bestaat

Als wij een auto mogen schoonmaken, dan doen wij dit volgens meerdere stappen. Eerst wassen en ontvetten wij uw voertuig zeer uitvoerig. Hiermee verwijderen we oppervlaktevuil. Maar dat is nog niet alles. Viezigheid op de lak kan namelijk voor zichtbare schade en een vermindering in kwaliteit zorgen. Dit geldt zeker als uw voertuig een tijdje niet gewassen is. Voorkom blijvende schade door uw voertuig door ons te laten wassen en ontvetten. Wij kunnen de autolak van een grondige dieptereiniging voorzien, door eerstgenoemde te kleien met speciaal ontwikkelde detailing clay (autoklei). Uw auto voelt en oogt na deze klus weer als nieuw.

auto schoonmaak

Dit maakt ons uw specialist in schoonmaak

Een voertuig heeft enorm veel te verduren aan invloeden van buitenaf. Van uitlaatgassen tot vogelpoep, van modder tot hagel en van bladeren tot onbekend ongewenst vuil. Deze viezigheid is vaak niet te verwijderen met reguliere autowasmiddelen. Denkt u de klus te kunnen klaren met een stoomreiniger? Ook die kan bepaald vuil niet volledig wegkrijgen. Wij beschikken over schoonmaakmiddelen en machines waarmee we alle viezigheid veilig en vakkundig kunnen verwijderen. Wilt u uw auto weer van die mooie glans laten voorzien, die hij in het begin had? Vraag ons dan uw voertuig te polijsten. Hierdoor worden kleine oneffenheden verwijderd en wordt de lak weer stralend en egaal gemaakt.

Schakel ons in voor een uitvoerige auto schoonmaak

Is het tijd voor een grondige schoonmaak van uw auto? Schakel ons dan direct in. Onder de schoonmaak van voertuigen verstaan wij alle facetten van het schoonmaken. Wij zijn pas tevreden over ons werk als wij alle stappen hebben doorlopen en een resultaat in showroomstaat kunnen opleveren. Mogen wij uw ook vierwieler wassen, ontvetten, kleien en polijsten? Schakel onze vakkundige, betrouwbare en klantvriendelijke specialisten in door te bellen naar 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Een volledige auto schoonmaak ligt bij ons in de juiste, professionele handen!

Back To Top