085-3035966
skip to Main Content

Laat ons autopoetsbedrijf uw auto schoonmaken

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf? Maak een afspraak met Showroomstaat. Laat ons uw auto poetsen en polijsten. Wij zorgen graag voor een resultaat in showroomstaat. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit van uw auto enorm, maar ook de waarde ervan! Als u ons uw auto laat schoonmaken, voeren we verschillende stappen uit. Wij richten ons bovendien op zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto. Zo wordt er geen enkel stukje vergeten. Wilt u weten hoe wij voertuigen schoonmaken? Lees verder of schakel direct ons autopoetsbedrijf in.

Zo maakt ons autopoetsbedrijf uw auto schoon

Een auto schoonmaken gebeurt bij ons in meerdere stappen. Het begint met het wassen en ontvetten van uw auto. Met deze stap verwijderen we eerst het grove oppervlaktevuil. Denk aan bladeren, stof, modder, zand, vogelpoep en andere viezigheid. Daarnaast richten we ons grondig op de lak van uw auto. Vuil kan namelijk de kwaliteit van uw lak danig doen verlagen. Er kan op den duur zelfs heftige lakschade ontstaan. Laat ons daarom de lak van een grondige dieptereiniging voorzien. Dit gebeurt door de lak zogenoemd te kleien. Hiervoor gebruiken we een speciaal ontwikkelde detailing clay (autoklei). Nadat wij deze klus hebben voltooid, oogt en voelt uw auto weer als nieuw.

autopoetsbedrijf

Ontdek de voordelen van ons autopoetsbedrijf

Veel viezigheid op uw auto is niet te verwijderen met standaard reinigingsmiddelen of autowasmiddelen. Zelfs als u beschikt over een stoomreiniger, is er nog steeds bepaald vuil en specifieke aantasting die u niet zomaar kunt weghalen. Daarom is het zeer aan te raden ons autopoetsbedrijf in te schakelen. Wij beschikken over speciale schoonmaakmiddelen en machines voor het schoonmaken van voertuigen. Hiermee kunnen we al het vuil op uw auto laten verdwijnen. Daarnaast kunnen wij uw auto zorgvuldig polijsten. We verwijderen dan kleine oneffenheden en zorgen ervoor dat uw lak weer egaal wordt en optimaal gaat stralen. Laat ons ook uw auto weer in showroomstaat brengen!

Schakel ons autopoetsbedrijf in

Bent u overtuigd van de aanpak en voordelen van ons autopoetsbedrijf? Schakel ons dan direct in voor een grondige auto schoonmaak. Wij zijn 24/7 te bereiken. Dus ook voor een spoedklus draaien wij onze hand niet om. Vergeet ook niet dat u gebruik kunt maken van onze gratis haal- en brengservice. Kortom, benader onze vakkundige, betrouwbare en klantvriendelijke specialisten direct door te bellen naar 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Uw auto ligt bij ons autopoetsbedrijf in de juiste, professionele handen!

Back To Top