085-3035966
skip to Main Content

Tijd voor een bandenwissel? Kies voor onze bandenservice!

Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? Of wilt u uw zomerbanden vervangen met winterbanden? De bandenservice van Showroomstaat kan uw auto voorzien van nieuwe banden of zomerbanden omwisselen voor winterbanden.

Nieuwe autobanden

Heeft u zelf al nieuwe autobanden in huis? Dan kunnen wij de banden voor u monteren op uw auto. Daarnaast kunnen kunnen wij ook hoge kwaliteit banden tegen concurrerende prijzen voor u aanschaffen. Dat is wat wij noemen bandenservice.

Winterbanden omwisselen

Tijdens de winter is het veilig om met winterbanden te rijden. Wanneer het kwik onder 7 graden staat kunt u beter winterbanden gebruiken. Dit zorgt voor een aanzienlijk kortere remweg en meer grip op de weg.

De remweg kan tot 20% ingekort worden met winterbanden. Wanneer er sneeuw op de weg ligt wordt uw remweg 50% korter bij een snelheid van 50 km per uur. Een bijkomend voordeel is dat het brandstofverbruik lager wordt en ook bij nat weer heeft u meer grip.

Snelle bandenservice

Wij kunnen uw banden snel omwisselen. Door onze snelle service kunt u snel weer gebruik maken van uw auto. Wilt u graag meer weten over onze bandenservice? Of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-3035966.

Back To Top