085-3035966
skip to Main Content

Laat uw auto nabij Bentveld grondig poetsen

Benader Showroomstaat als u uw auto grondig wilt laten poetsen nabij Bentveld. Ons autopoetsbedrijf is graag uw professionele partner voor het schoonmaken, poetsen en polijsten van uw auto. Schakelt u ons in voor de schoonmaak van uw auto? Dan gaan we voor u aan de slag met alleen de beste schoonmaakmiddelen, de nieuwste reinigingstechnieken en kwalitatief hoogstaande reinigingsmaterialen. Als wij uw auto grondig schoonmaken, zorgen we ervoor dat er per abuis geen beschadigingen ontstaan. Kortom, wij zijn uw partner als u uw auto weer in showroomstaat wenst in Bentveld.

Maak kennis met ons autopoetsbedrijf

Hoewel Showroomstaat inmiddels bekend staat als een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum, zijn we begonnen als een klein bedrijf in schoonmaak en schadeherstel. Wij zetten ons in voor het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s van bedrijven en particulieren. Deze diensten verrichten we in Velsen-Noord. In onze werkplaats vindt u onder andere de bewezen machines van Riwax Nederland en milieuverantwoorde schoonmaakproducten op waterbasis. Omdat wij verder uitsluitend goed geschoolde en klantvriendelijke werknemers in dienst hebben, kunnen wij kwaliteit en continuïteit waarborgen. U ziet, uw voertuig uit Bentveld ligt bij ons in vakkundige en betrouwbare handen.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Bentveld

Zo polijsten en poetsen wij nabij Bentveld uw auto

Wij steken veel tijd en energie in ons werk als wij een auto mogen schoonmaken, poetsen en polijsten. Dit gaat zeker op als u een resultaat in showroomstaat wenst. Wist u dat dit resultaat de waarde van uw auto enorm omhoog haalt? Beschouw uw kosten voor onze schoonmaak daarom als een intelligentie investering.

U kunt ons autopoetsbedrijf ook inschakelen voor een volledige auto schoonmaak. Dan laten we elk element aan bod komen. Benader ons als u interesse heeft in dit All-In pakket. Een ander voordeel, is dat wij naar Bentveld een gratis haal- en brengservice aanbieden. En heeft u een spoedopdracht klaarliggen? Wij zijn 24/7 te bereiken, dus laat ons autopoetsbedrijf direct weten wanneer wij uw auto grondig mogen poetsen, polijsten en schoonmaken.

Ook nabij Bentveld kunt u terecht bij onze bandenservice

Het seizoen is weer bijna afgelopen en u bent op zoek naar een garage die uw zomer- of winterbanden kan omwisselen. De garage medewerkers bij Showroomstaat staan voor u klaar om te zorgen dat uw auto weer klaar is voor het nieuwe seizoen. Neem contact met ons op vanuit Bentveld en laat onze monteurs uw banden vervangen zodat u gegarandeerd weer veilig de weg op kunt dankzij onze bandenservice.

Schakel ons in voor een auto schoonmaak nabij Bentveld

Wilt u ons inschakelen, zodat wij uw auto uit Bentveld grondig kunnen schoonmaken, poetsen en polijsten? Maak dan een afspraak met ons autopoetsbedrijf. Wij zijn graag uw professionele partner als u een specialist zoekt in auto schoonmaak. U bereikt ons door te bellen naar 085-3035966 of stuur uw vraag of verzoek naar info@showroomstaat.nl. Wilt u uw auto graag in retour showroomstaat ontvangen? Laat ons uw auto dan uitvoerig poetsen en polijsten nabij Bentveld!

Back To Top