085-3035966
skip to Main Content

Laat ons uw auto poetsen nabij Beverwijk

Wilt u uw auto grondig laten poetsen nabij Beverwijk? Maak dan een afspraak met Showroomstaat. Ons autopoetsbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s. Voor de schoonmaak van een auto gebruiken we uitsluitend materialen en schoonmaakproducten van de beste merken. Ook passen we de nieuwste en beste reinigingstechnieken toe. Wij maken zeer grondig schoon, zonder daarbij uw auto te beschadigen. Kortom, wij brengen uw auto graag weer in showroomstaat nabij Beverwijk.

Kom meer te weten over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is begonnen als klein bedrijf in schadeherstel en schoonmaak. Inmiddels zijn we een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. U vindt ons in Velsen-Noord. Wij zetten ons in voor het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s van bedrijven en particulieren. Wij bieden onze diensten tegen redelijke prijzen aan. We werken gegarandeerd met de bewezen machines van Riwax Nederland en met milieuverantwoorde producten op waterbasis. Bovendien hebben wij enkel vriendelijk en goed geschoold personeel in dienst. Hierdoor is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Uw voertuig uit Beverwijk ligt bij ons dus in professionele, betrouwbare en vakbekwame handen.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Beverwijk

Zo poetsen en polijsten wij uw auto uit Beverwijk

Uw auto dusdanig schoonmaken, poetsen en polijsten, zodat deze weer in showroomstaat gebracht wordt, is een tijdrovende en grondige klus. Natuurlijk kost dit u wat, maar u verdient deze investering ook snel weer (gedeeltelijk) terug. Een optimaal gereinigde auto stijgt namelijk enorm in waarde!

Ons autopoetsbedrijf wordt niet voor niets vaak ingeschakeld voor een complete auto schoonmaak. Gunt u uw auto ook dit All-In pakket? Maak dan direct een afspraak met ons. Prettig om te weten, is dat wij een gratis haal- en brengservice naar Beverwijk aanbieden. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar. Hierdoor kunnen wij ook spoedopdrachten oppakken. Benader ons direct als u uw auto door ons autopoetsbedrijf wilt laten poetsen, polijsten en schoonmaken.

Maak vanuit Beverwijk een afspraak met onze bandenservice

Kies in Beverwijk voor onze bandenservice. Wij hebben namelijk monteurs in dienst die klaar staan om uw auto met de juiste banden de weg op te sturen. Ook wanneer u zelf al de banden in huis heeft kunt u langskomen bij ons, dan leggen wij ze voor u er op. Dat is wat wij noemen; bandenservice.

Maak een afspraak met ons vanuit Beverwijk

Is het tijd uw auto uit Beverwijk weer eens grondig te laten schoonmaken, poetsen en polijsten? Schakel dan vandaag nog ons autopoetsbedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande auto schoonmaak. U bereikt ons door te bellen naar 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Wij poetsen en polijsten uw auto graag dusdanig uitvoerig zodat we als resultaat uw auto in showroomstaat kunnen opleveren in Beverwijk!

Goede dienstverlening Showroomstaat Beverwijk

Back To Top