085-3035966
skip to Main Content

Een grondige auto schoonmaak in Bloemendaal

Wenst u in Bloemendaal de hulp van een professioneel autopoetsbedrijf om uw auto te laten poetsen, schoonmaken of polijsten? Bij Showroomstaat zit u helemaal goed. Wij zijn in staat om uw auto weer in showroomstaat te brengen. Wij doen dit door tijdens het proces de juiste technieken, machines en schoonmaakproducten toe te passen. Ons vakkundige personeel weet precies hoe zij uw auto weer kunnen laten blinken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de producten, technieken of machines die wij gebruiken? Dan kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen. Wilt u uw auto laten poetsen door onze professionals? Breng dan uw auto van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 bij ons langs vanuit Bloemendaal.

Kom meer te weten over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat was ooit een klein bedrijf, maar is al snel uitgegroeid tot een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Het bedrijf is gevestigd in Velsen-Noord en is het eerste bedrijf in Noord-Holland in deze branche. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan om hun auto te laten poetsen, polijsten en schoonmaken. Door de juiste technieken en producten te gebruiken, kunnen wij de auto weer in showroomstaat brengen. De auto schoonmaak wordt uitgevoerd door vriendelijk en professioneel geschoold personeel. Hoe wilt u uw auto laten schoonmaken? Wij horen graag wat uw wensen zijn in Bloemendaal.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Bloemendaal

Op deze manier zullen wij uw auto poetsen, polijsten en schoonmaken

Het terugbrengen van uw auto in showroomstaat is een tijdrovende klus. Voor een grondige schoonmaak gebruiken wij de juiste machines, reinigingstechnieken en reinigingsproducten.

De machines die wij gebruiken zijn van Riwax Nederland. Riwax machines staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Tevens behandelen wij de auto met kwaliteits reinigingsproducten op waterbasis. De producten zijn vervaardigd in Oostenrijk en beschadigen de auto niet.

Bandenservice nabij Bloemendaal

Bij Showroomstaat in de buurt van Bloemendaal bieden wij de beste bandenservice. Of u nu toe bent aan geheel nieuwe banden, of uw auto zomer- of winterklaar wilt maken. Bij Showroomstaat staan onze monteurs voor u klaar zodat u weer met een goed stel banden de weg op gaat.

De voordelen die wij bieden in Bloemendaal

Heeft u in Bloemendaal behoefte aan onze hulp? En wilt u uw auto laten poetsen, polijsten of schoonmaken? Wij helpen u graag en bieden de volgende voordelen:

  • Wij zijn RDW erkend
  • Wij bieden een 24/7 service
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd
  • Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • U kunt wachten in onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien

Bel of mail ons vanuit Bloemendaal

Wilt u ons autopoetsbedrijf vanuit Bloemendaal inschakelen? Wij zorgen graag voor een grondige auto schoonmaak. Geef uw wensen aan ons door via 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Wij helpen u graag met het polijsten, poetsen en schoonmaken van uw auto in Bloemendaal.

Goede dienstverlening Showroomstaat Bloemendaal

Back To Top