085-3035966
skip to Main Content

De verzorging van een grondige auto schoonmaak in Haarlem

Zoekt u in Haarlem een autopoetsbedrijf dat in staat is om op de juiste manier uw auto te poetsen, schoonmaken of polijsten? Kies dan voor de diensten van Showroomstaat. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan wanneer zij hun auto weer in showroomstaat willen hebben. Wij zullen uw auto weer laten blinken als vanouds door de juiste schoonmaakproducten, technieken en machines in te zetten. Wilt u meer te weten komen over hoe wij deze klus aanpakken? Dan kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen. Om uw auto direct een grondige schoonmaak te geven, kunt u bij ons langsrijden van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Meer informatie over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat begon ooit als een klein bedrijf, maar groeide al snel uit tot een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Wij hebben ons gevestigd in Velsen-Noord en zijn de eerste in Noord-Holland in deze branche. Wij hebben ons gespecialiseerd in het poetsen, polijsten en schoonmaken van auto’s. Om dit op de juiste manier te verwezenlijken, maken wij gebruik van de beste technieken en producten. Ons vriendelijke en professioneel opgeleide personeel weet precies hoe zij uw auto moeten behandelen. Het eindresultaat is een auto die weer in showroomstaat verkeert. Maak vanuit Haarlem snel een afspraak of breng uw auto direct bij ons langs.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Haarlem

Laat ons uw auto poetsen, polijsten en schoonmaken in Haarlem

Het kost veel werk om uw auto weer in showroomstaat te brengen. Om de klus op een efficiënte en vakkundige manier te klaren, maken wij gebruik van de beste machines, methodes en producten. Wij zetten bijvoorbeeld de machines van Riwax Nederland in voor een optimaal resultaat.

Daarnaast gebruiken wij speciale schoonmaakproducten op waterbasis die Oostenrijk zijn ontwikkeld. De producten reinigen de auto optimaal, maar zullen de auto niet beschadigen of aantasten.

Bandenservice voor uw zomer- en winterbanden in Haarlem

Het seizoen is aan het omslaan en u wilt een nieuwe set banden op uw auto gelegd hebben. Geen probleem, want bij Showroomstaat staan onze monteurs voor u klaar om uw auto te voorzien van een nieuwe set banden. Kom langs vanuit Haarlem en ervaar de beste bandenservice.

Wij bieden u de volgende voordelen in Haarlem

Wilt u in Haarlem de hulp inschakelen van ons autopoetsbedrijf? Wij staan graag voor u klaar. Kies voor onze diensten en geniet van de volgende voordelen:

  • Wij zijn RDW erkend
  • Wij bieden een 24/7 service
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd
  • Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • U kunt wachten in onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien

Neem contact met ons op vanuit Haarlem

Wenst u in Haarlem de hulp van ons autopoetsbedrijf? Wij realiseren een grondige auto schoonmaak. Bel voor meer informatie of maak een afspraak via 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Laat onze vakmensen in Haarlem uw auto polijsten, poetsen en schoonmaken zoals u dat wenst.

Goede dienstverlening Showroomstaat Haarlem

Back To Top