085-3035966
skip to Main Content

De perfecte High End Coating voor uw auto

Wanneer u erg zuinig bent op uw nieuwe auto kunt u natuurlijk regelmatig naar de wasstraat gaan om uw auto er nieuw en verzorgd uit te laten zien. De beste methode om de lak van uw auto er voor lange uur goed uit te laten zien is High End Coating. High End Coating is een revolutionaire methode uit de autobranche en werkt beter dan wassen of waxen.

High End Coating, water- en vuilafstotend

Een goede High End Coating staat er om bekend dat het een water- en vuilafstotende werking heeft. Wanneer het heeft geregend zult u minder snel last hebben van vlekken in uw lak en u hoeft u niet meer zorgen te maken dat er vieze stoffen zich in de lak van uw auto werken. Dankzij onze ruime ervaring is uw auto bij ons in goede handen.

Uw luxe auto blijft langer luxe dankzij High End Coating

‘Het oog wil ook wat’ wordt wel eens gezegd. Bij autoliefhebbers is dit zeker ook het geval. Naast dat veel autoliefhebbers warm draaien van een mooi leren interieur of een spannend motorgeluid, is zeker ook het exterieur belangrijk. Hoe lang heeft u immers getwijfeld over in welke specifieke kleurentint uw auto geleverd moest worden? Dan wilt u vast ook dat die kleurentint mooi behouden blijft. Dat is allemaal mogelijk dankzij onze High End Coating.

Maak een afspraak voor een High End Coating behandeling voor uw auto

Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw auto kunnen betekenen? Of bent u inmiddels al overtuigd? Neem gerust contact op om een afspraak te maken met onze High End Coating specialist. U kunt ons altijd bereiken voor vragen of voor een afspraak op: 085-3035966.

Back To Top