085-3035966
skip to Main Content

Laat ons uw auto nabij Hoofddorp poetsen en polijsten

Schakel Showroomstaat vanuit Hoofddorp in als u uw auto wilt laten poetsen en polijsten door een autopoetsbedrijf. Wij kunnen uw auto dusdanig grondig schoonmaken, dat u deze naderhand weer in showroomstaat retour krijgt. Voor de schoonmaak van uw auto gebruiken wij de nieuwste reinigingstechnieken, kwalitatief hoogstaande schoonmaakmiddelen en de beste reinigingsmaterialen. Ook zorgen we ervoor dat we tijdens het schoonmaken van uw auto geen beschadigingen aanbrengen op uw auto. Kortom, schakel ons in als u uw uw auto uit Hoofddorp weer in showroomstaat wenst.

Ontdek de aanpak van ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is actief als een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Wij hebben onze ervaring verzameld uit de tijd dat we nog werkzaam waren als een klein bedrijf in schoonmaak en schadeherstel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht in Velsen-Noord als zij hun auto uit Hoofddorp willen laten schoonmaken, poetsen en polijsten. Wij beschikken over ingenieuze machines van Riwax Nederland en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op waterbasis. Bij ons werken bovendien alleen maar optimaal geschoolde en klantvriendelijke specialisten. Op die manier houden wij onze continuïteit en kwaliteit gewaarborgd.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Hoofddorp

Wanneer mogen wij uw auto uit Hoofddorp poetsen en polijsten?

Als wij een auto mogen schoonmaken, poetsen en polijsten, bezuinigen wij niet op energie en tijd. Wij zijn pas tevreden als wij uw auto weer in showroomstaat kunnen opleveren. Om deze reden kunt u uw kosten voor de schoonmaak van uw auto het beste beschouwen als een wijze investering.

De waarde van een auto gaat namelijk een stuk omhoog als laatstgenoemde zeer uitvoerig is gereinigd! Maak een afspraak met ons autopoetsbedrijf voor een complete auto schoonmaak. Kies voor ons All-In pakket. En vergeet niet dat wij een gratis haal- en brengservice en 24/7 bereikbaarheid aanbieden. U bent bij ons autopoetsbedrijf dus ook aan het juiste adres vanuit Hoofddorp voor een spoedklus in schoonmaken, poetsen en polijsten.

autobanden wisselen in de buurt van Hoofddorp bij onze bandenservice

Bij Showroomstaat is het wisselen van autobanden geen probleem voor onze monteurs. Het is dan ook erg belangrijk voor u om met de juiste set banden de weg op te gaan. Als u in Hoofddorp uw auto zomer- of winterklaar wilt maken bent u bij de bandenservice van Showroomstaat aan het juiste adres.

Schakel ons in voor een auto schoonmaak nabij Hoofddorp

Wij horen graag wanneer wij uw auto uit Hoofddorp mogen schoonmaken, poetsen en polijsten. Maak kennis met ons autopoetsbedrijf en ontmoet uw professionele partner in auto schoonmaak. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-3035966. U mag uw vraag of verzoek ook naar ons mailen via info@showroomstaat.nl. Laat ons uw auto zeer grondig en uitvoerig poetsen en polijsten. Dan heeft u straks weer een auto in showroomstaat in Hoofddorp staan!

Goede dienstverlening Showroomstaat Hoofddorp

Back To Top