085-3035966
skip to Main Content

Laat ons nabij IJmuiden uw auto poetsen

Is het tijd uw auto weer grondig te laten poetsen nabij IJmuiden? Benader Showroomstaat. Ons autopoetsbedrijf zet zich in voor het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s. We gebruiken alleen de beste materialen en schoonmaakproducten voor de schoonmaak van een auto. En de reinigingstechnieken die we toepassen zijn uiteraard van de nieuwste en hoogstaande kwaliteit. Hoewel wij uw auto zeer grondig schoonmaken, dragen wij er nauwkeurig zorg voor geen beschadigingen aan te brengen. Kortom, laat ons uw auto weer in showroomstaat brengen nabij IJmuiden.

Maak kennis met ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is gestart als klein bedrijf in schoonmaak en schadeherstel. Inmiddels staan we bekend als een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Wij zijn gevestigd in Velsen-Noord en bieden onze diensten aan aan bedrijven en particulieren. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken, poetsen en polijsten van auto’s. Wij hanteren redelijke prijzen en werken met milieuverantwoorde producten op waterbasis en met de bewezen machines van Riwax Nederland. Een andere garantie is dat wij uitsluitend vriendelijk en goed geschoold personeel in dienst hebben. Dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit en continuïteit kunnen waarborgen. Draag vandaag nog uw voertuig uit IJmuiden over in onze professionele, vakbekwame en betrouwbare handen.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Ijmuiden

Zo polijsten en poetsen wij uw auto nabij IJmuiden

Een auto grondig schoonmaken, poetsen en polijsten, kost veel tijd en energie. Zeker als een resultaat in showroomstaat gewenst is. De kosten die u voor deze schoonmaak betaalt, kunt u het beste beschouwen als een verstandige investering. Een volledig schone auto stijgt namelijk enorm in waarde!

Wist u al dat u ons autopoetsbedrijf ook in kunt schakelen voor complete auto schoonmaak? Vraag ons naar meer informatie over dit All-In pakket. Andere voordelen van onze klantgerichte aanpak, is dat wij een gratis haal- en brengservice naar IJmuiden aanbieden. En u kunt ons 24/7 bereiken. Ideaal als u een spoedopdracht voor ons heeft klaarliggen. Wanneer mag ons autopoetsbedrijf uw auto grondig poetsen, polijsten en schoonmaken?

Kies in IJmuiden voor de bandenservice van Showroomstaat

Het wordt weer glad op de weg. In de winter natuurlijk omdat het sneeuwt, maar in de zomer kan het ook behoorlijk glad worden. Wanneer na een droge periode het heeft geregend wordt het wegdek glad doordat alle olie dampen die in het wegdek zijn getrokken los laten. Daarom is het belangrijk dat u met de juiste set banden de weg op gaat. Kies daarom in IJmuiden voor de bandenservice van Showroomstaat.

Benader ons voor een afspraak vanuit IJmuiden

Wilt u uw auto uit IJmuiden uitvoerig laten schoonmaken, poetsen en polijsten? Maak dan een afspraak met ons autopoetsbedrijf. Wij zijn uw professionele partner op het gebied van kwalitatief hoogstaande auto schoonmaak. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Nadat wij uw auto volledig poetsen en polijsten, leveren wij deze graag weer in showroomstaat bij u op in IJmuiden!

Goede dienstverlening Showroomstaat Ijmuiden

Back To Top