085-3035966
skip to Main Content

Wat is Politoeren?

Kort gezegd is Politoeren het polijsten van uw auto. Hierbij worden kleine krasjes met behulp van een politoerlak hersteld.

Is de lak van uw auto volledig dof geworden? Heeft u veel oppervlakte krasjes in de lak? Dan is politoeren voor u de oplossing hierbij wordt uw auto volledig opgepoests tot showroomstaat. Na deze behandeling waant u zich weer in een nieuwe auto en door de beschermende bestanddelen in deze speciale behandeling, is uw auto ook weer beter bestand tegen de elementen. Verleng vandaag nog de levensduur van uw auto en maak een afspraak om te politoeren.

Welke auto’s kan Showroomstaat politoeren?

Iederen auto of bus kan worden gepolitoerd. De specialisten van Showroomstaat kijken naar de staat van uw lak en zullen een passende politoer behandeling uitzoeken voor u. Afhankelijk van de staat van de lak kan het zijn dat we zelfs verschillende middelen toepassen om een optimaal restultaat te kunnen garanderen. Met professionele gereedschappen zorgen we ervoor dat uw auto zichtbaar en ook voelbaar spiegelglad is.

Hoe polijst Showroomstaat met politoer?

Als eerst beginnen we natuurlijk met het krasvrij poetsen van uw auto. Hierbij wordt alle oppervlakte vervuiling verwijderd. Dit is essentieel en zodoende is Politoeren niet te boeken zonder minimaal een externe wasbeurt.
Alleen wanneer het oppervlaktevuil weg is kan de polijstmachine herstellen, zonder de lak juist meer te beschadigen.

De volgende stap is dan het polijsten met de gekozen middelen in onze werkplaats waar er geen directe zonlicht is welke ervoor zorgt dat deze middelen te snel drogen. We zorgen er ook voor dat de auto goed droog is en afgekoeld van het poetsen zodat de behandeling optimaal effect zal hebben.

Heeft u vragen of wilt u boeken?

Als u na aanleiding van deze tekst vragen heeft kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
Of maak direct een afspraak afspraak op deze website.

Back To Top