085-3035966
skip to Main Content

Voordelig uw autoruiten blinderen

Wij blinderen uw autoruiten door hier getinte folie op aan te brengen waardoor ze donkerder worden. Geef uw auto een unieke uitstraling door uw autoruiten te blinderen. De folie houdt zon en warmte tegen en zorgt ervoor dat niemand naar binnen kan kijken. Het blinderen van uw autoruiten is te realiseren vanaf €195,-. Omdat dit bedrag niet hetzelfde is voor elke auto kunt u hiervoor een offerte op maat aanvragen. Showroomstaat blindeert uw autoruiten op een professionele manier met behulp van ruitfolie. Omdat uw auto een specifieke tint nodig heeft is de ruitfolie in meerdere tinten beschikbaar.

Laat Showroomstaat uw autoruiten tinten

Bij Showroomstaat kunnen wij professioneel uw autoruiten tinten. En gezien de stijgende cijfers van autoinbraken van de laatste jaren is dit een goed idee. Wanneer u uw autoruiten laat tinten zijn uw autoruiten minder kwetsbaar voor autoinbraken. In de eerste plaats omdat inbrekers niet meer makkelijk bij u naar binnen kunnen kijken, maar ten tweede ook dat dankzij de folie die wij op uw autoruiten bevestigen uw autoruiten minder snel zullen breken. Uw auto is daarmee beter beveiligd tegen diefstal en bovendien zien getinte ramen er ook erg stijlvol uit.

Waarom blinderen van uw autoruiten een goed idee is:

  • U kunt uw auto personaliseren;
  • De blindeerfolie weert zon en warmte;
  • De ruitfolie zorgt voor een bescherming tegen uv-straling wat een oplossing is voor hoge gevoeligheid hiervoor;
  • Niemand kan bij uw auto naar binnen kijken en uw waardevolle spullen zien liggen;
  • De ruitfolie zorgt ervoor dat inbreken minder snel gaat;
  • Het beschermt uw autoruiten tegen krassen;

Neem contact op met een van onze vestigingen als u meer wilt weten over tinten of als u een afspraak wilt maken.

Glasslook panelen

Met de Glasslook panelen kunt u uw dubbelcabine bedrijfswagen opknappen. De experts van Showroomstaat leveren en monteren deze panelen voor u. Doordat de Glasslook panelen op dezelfde plek zitten als de dubbele cabineruiten lijkt het alsof er in de hele rondte van de cabine ruiten zijn geplaatst.

Back To Top