085-3035966
skip to Main Content

Wij verzorgen een grondige auto schoonmaak in Wormerveer

Wenst u uw auto in Wormerveer op een professionele manier te laten poetsen, schoonmaken of polijsten? Klop dan aan bij Showroomstaat. Wij zijn een autopoetsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s zodat zij weer in showroomstaat verkeren. Om dit te verwezenlijken gebruiken wij kwaliteits schoonmaakproducten van de beste merken. Daarnaast zetten wij verschillende machines en technieken in om uw auto weer te laten blinken. Wilt u meer weten over hoe wij zo’n klus aanpakken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op vanuit Wormerveer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw auto direct bij ons achter te laten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9:00 en 17:00. Op zaterdag en zondag kunt u langskomen op afspraak.

Kom meer te weten over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum dat ooit begon als een klein bedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in Velsen-Noord en is de eerste in zijn branche in Noord-Holland. Bij ons kunt u terecht om uw auto te laten poetsen, polijsten en schoonmaken. In onze werkplaats vindt u vriendelijk en professioneel geschoold personeel dat graag uw auto van boven tot onder reinigt. Wilt u in Wormerveer uw auto in showroomstaat terug laten brengen? Dan kunt u rekenen op onze hulp.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Wormerveer

Uw auto laten poetsen, polijsten en schoonmaken in Wormerveer

Het kost veel tijd en werk om uw auto weer helemaal in showroomstaat te brengen. Wij pakken dit efficiënt en vakkundig aan door de beste methodes, machines en producten in te zetten. Qua machines maken wij gebruik van Riwax Nederland machines.

Dit zijn machines die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. De schoonmaakproducten die wij gebruiken, zijn speciaal ontwikkeld in Oostenrijk. De producten zijn op waterbasis en zullen uw auto niet beschadigen.

Ervaar de bandenservice van Showroomstaat in de buurt van Wormerveer

Dat het belangrijk is om met een goede set banden de weg op te gaan is bij iedereen wel bekend. Dat is bijvoorbeeld ook een van de punten waar we op controleren bij de APK. Als u zelf al nieuwe banden in de schuur hebt liggen maar u niet uw zondagmiddag er aan wilt wijden om deze op uw auto te leggen; leg ze dan in uw kofferbak en rijd naar Showroomstaat. Wij hebben een uitstekende bandenservice en zorgen dat u binnen de kortste keren weer met een nieuw profiel de weg op kunt.

Kies voor onze autopoetsbedrijf en geniet van de volgende voordelen

Wenst u in Wormerveer de hulp van een professioneel autopoetsbedrijf? U kunt op onze hulp rekenen. Bij ons kunt u profiteren van verschillende voordelen:

  • Wij zijn RDW erkend
  • Wij bieden een 24/7 service
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd
  • Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • U kunt wachten in onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien

Benader ons vanuit Wormerveer

Ons autopoetsbedrijf staat graag voor u klaar in Wormerveer. Wilt u ons ook inschakelen voor een grondige auto schoonmaak? Kom dan langs of maak een afspraak door te bellen naar 085-3035966. Mailen kan via info@showroomstaat.nl. U kunt er dan in Wormerveer op rekenen dat onze vakmensen uw auto polijsten, poetsen en schoonmaken zoals u dat wenst.

Back To Top