085-3035966
skip to Main Content

Laat ons een grondige auto schoonmaak verzorgen in Zaandam

Zoekt u in de omgeving van Zaandam een autopoetsbedrijf dat uw auto weer in showroomstaat kan brengen? Kies dan voor de diensten van Showroomstaat. Bij ons kunt u terecht om uw auto te laten poetsen, schoonmaken en polijsten. Om uw auto optimaal te kunnen reinigen, maken wij gebruik van de beste schoonmaakproducten van bekende merken. Deze schoonmaakproducten zijn speciaal ontwikkeld om auto’s schoon te maken. Wilt u meer weten over de producten, technieken en machines die wij gebruiken? Of wilt u direct uw een grondige auto schoonmaak plannen? Dan kunt u contact met ons opnemen vanuit Zaandam. Natuurlijk kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 ook uw auto langs komen brengen.

Meer informatie over ons autopoetsbedrijf

Showroomstaat is ooit begonnen als een klein bedrijf. Echter, al snel groeide het uit tot een middelbaar onafhankelijk voertuig reconditionerings centrum. Het in Velsen-Noord gevestigde bedrijf is het eerste in zijn soort in Noord-Holland. Wij helpen (auto)bedrijven en particulieren met het poetsen, reinigen en polijsten van auto’s. Op deze manier brengen wij uw auto weer in showroomstaat. Het poetsen wordt uitgevoerd door ons vriendelijke en professioneel geschoolde personeel. Zij horen graag van u op welke manier u uw auto wilt laten behandelen in Zaandam.

Plan nu een servicebeurt voor jouw auto in

Zaandam

Uw auto laten poetsen, polijsten en schoonmaken

Het kost heel veel tijd om uw auto weer in showroomstaat terug te brengen. Wat gebruiken wij om dit te bewerkstelligen? Om uw auto optimaal te kunnen reinigen, polijsten en poetsen, zetten wij de juiste machines, reinigingstechnieken en reinigingsproducten in.

Wat betreft schoonmaakmachines gebruiken we de machines van Riwax Nederland. Dit zijn machines die bekend staan om hun kwaliteit. De reinigingsproducten zijn speciaal vervaardigd in Oostenrijk. De producten zijn op waterbasis, zodat zij uw auto niet beschadigen.

De bandenservice van Showroomstaat; de beste nabij Zaandam

Naast dat wij allerlei onderhoudsbeurten verzorgen, bieden wij ook een bandenservice in de buurt van Zaandam. Dus wanneer u in Zaandam op zoek bent naar een autogarage die een nieuwe set banden op uw auto kan leggen bent u bij de bandenservice van Showroomstaat aan het juiste adres.

Profiteer van onze voordelen in Zaandam

Wenst u in Zaandam ook onze hulp bij het poetsen, polijsten of schoonmaken van uw auto? Wanneer u voor onze diensten kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn RDW erkend
  • Wij bieden een 24/7 service
  • Onze diensten zijn scherp geprijsd
  • Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen
  • U kunt wachten in onze wachtruimte die van alle gemakken is voorzien

Benader ons vanuit Zaandam

Heeft u in Zaandam behoefte aan de hulp van onze autopoetsbedrijf? Wenst u uw auto te laten polijsten, poetsen of schoonmaken? Wij helpen u graag met een grondige auto schoonmaak. Benader ons en maak een afspraak via 085-3035966 of stuur een e-mail naar info@showroomstaat.nl. Wij zullen dan met veel zorg uw auto in Zaandam poetsen, polijsten of schoonmaken.

Back To Top